4 Replies to “КОНТАКТИ”

 1. Здравейте,от известно време се интересувам за подово отопление и се чудя за водно или инфрачервено отопление.Кой вариант ще е по-удачен?Каква ще е приблизителната цена за такова отопление?Имота е къща около 110 кв.м. с под-ламинат с изолация.Благодаря!

  1. Здравейте!Получихме запитването Ви за подово отопление.За да Ви изготвим оферта са ни нужни размерите напомещенията.За всяка стая ще имате оферта.Например: Ако имате кухня 20 кв.м , положеното фолио за нея ще бъде около 14 кв.м, т.е. около 70 %.И така за всяко едно помещение- хол, спалня, детска стая, коридор.А в баните фолиото и монтажа малко се различават ,тъй като е монтаж под плочки, така и цената за подовото отопление в тях ще бъде различна.Най-общо казано, за подово отопление с инфрачервено фолио ще Ви бъдат необходими значително по-ниски инсталационни разходи, също няма да изисква никаква поддръжка,само ще го контролирате с терморегулатори, които ще бъдат в гаранция за 2 години.Ако имапроблем с терморегулатор, ще Ви го подменим с нов.Даваме и писмена гаранцияза монтажа – 3 години.
   Оставаме на разположение и очакваме размерите на помещенията в къщата Ви!
   Екипът на „Топъл под“ЕООДгр.Варна;ул.“Цариброд“450879 00 22 53Костадин Трайков – Управителoffice@heatfloor.bgwww.heatfloor.bg

 2. ЕРГОНОМИЧЕН ОТОПЛИТЕЛ под бюрото е на промоция сега? Каква е цената му?

  1. Здравейте, благодарим за проявения интерес! Цената на ергономичния отоплител е 70 лв., а при поръчка на по-голямо количество – 50 лв.
   За контакти : 0879 00 22 53

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *