ПРОДУКТИ

Механичният терморегулатор е за монтаж в стандартна кутия за стена,можете да регулирате температурата от 5 до 40 градуса, светодиодът показва че терморегулаторът е включен. Терморегулаторът се препоръчва за управление на електрически отоплителни устройства или задвижващ клапан за включване / изключване, използван в отоплителни системи на водна основа.Технически параметри:-захранване: 230 V-консумация на енергия: 5 W-зададен температурен диапазон : от 5 до 40 градуса-чувствителен елемент: термопластичен NTC сензор с дължина на кабела 3mКУПИ

SMART Wi-Fi HANDWHEEL THERMOSTAT WITH COLOR LCD SCREEN

Wi-Fi терморегулатор с цветен LCD екран и колело

240 ЛВ

SMART Wi-Fi BLACK ULTRA-LARGE SCREEN TOUCH LCD THERMOSTAT

черен Wi-Fi терморегулатор с touch LCD екран

280 ЛВ

Терморегулаторът измерва вътрешната температура в помещенията.При първоначалната настройка вие задавате час, ден, избор на отчитане на температура според вашето желание.По повод „сензор“ ние препоръчваме да се използва отчитане на подов сензор.

Терморегулаторът може да работи на ръчен или програмен режим.При ръчен задавате точната температура, а при програмируем  може да се задава седмична програма в три вида:

  • 5 работни + 2 почивни дни
  • 6 работни + 1 почивен ден
  • 7 работни дни

Работните дни са разделени на 6 работни зони, а почивните на една.При настройката на терморегулатора те започват да използват зададената седмична програма прецизно и точно.

При Wi-Fi програмируемите терморегулатори добавената нова функция е управление чрез телефон(GSM).След като терморегулаторът се свърже с рутера във вашият дом, свързвате и мобилното си устройство с терморегулатора като го доближите до него.Обозначавате помещението, в което е терморегулатора (кухня, хол, спалня) и след това може да включвате, изключвате, намалявате и увеличавате температурата от разстояние.

Терморегулаторът от серията с LCD екран е програмируем терморегулатор с квадратен дисплей на екрана. Приложим е за регулирането на температурата на индустриални, търговски и домашни помещения, и началото на контролиране на отоплителни уреди, използвани специално за подови отоплителни системи.

– захранване – 200 – 240 V, 50-60 Hz

– текущо натоварване – до 16 А

– консумация на енергия – до 0,3 W

-външен материал – PC+ABS

– чувствителен елемент –  NTC

-зададен температурен диапазон –  от 5 до 35 градуса

-зададен температурен диапазон на пода – от 5 до 45 градуса

– точност  – +-1градус

– измерение – 86/86/13,3 мм

TDS72 DIGITAL SCREEN THERMOSTAT

Бял Wi-Fi дигитален програмируем терморегулатор

280 ЛВ

COLOR TFT-LCD HEATING THERMOSTAT

Черен Wi-Fi програмируем терморегулатор с цветен TFT-LCD екран

280 ЛВ