HEAT PLUS 2 ТЕХНОЛОГИЯ НА БЪДЕЩЕТО

Инфрачервено фолио HEAT PLUS е продукт за отопление без аналог, здравословен и енергоспестяващ. Разпределението на енергията се осъществява равномерно по цялата повърхност. HEAT PLUS поддържа оптимална температура 45 градуса и е в система с термоизолационна подложка, кабели и терморегулатор. След натискане на СТАРТ бутон на HEAT PLUS започва безшумно да работи. След няколко минути усещаме благотворното действие на инфрачервените лъчи.

Универсалното отоплително фолио HEAT PLUS е един от най-модерните и икономични модели на съвременно здравословно инфрачервено отопление.

Системата за отопление с инфрачервено фолио е иновативна без аналог на пазара – здравословна и изключително енерго спестяваща. Разпределението на енергията се осъществява равномерно по цялата повърхност. Основното приложение на инфрачервено фолио за отопление HEAT PLUS е подово, стенно и таванно отопление, външни подстъпи. Фолиото се използва и за основно отопление в апартаменти, къщи, вили, училища, детски градини, обществени сгради, заведения, офиси, складове, оранжерии, спа центрове.

Инфрачервено фолио за отопление HEAT PLUS  загрява бързо и има висока устойчивост на топлина (над 100 градуса). Това е един изключително здравословен начин на отопление. Инфрачервено фолио за отопление HEAT PLUS има полу-вечен живот (над 30 години). Неговата иновативност е в излъчването на инфрачервени вълни от дълговълновия обхват, които освен че пестят електрическа енергия, са и здравословни. Инфрачервено фолио за отопление HEAT PLUS е изключително тънко и позволява свобода в поставянето му върху различни по размери и приложение повърхности. Инфрачервено фолио за отопление HEAT PLUS  има максимална мощност 240 +- 10% вт./кв.м. и отоплителна мощност  240 вт./кв.м. Напрежение 220 V и дължина на инфрачервените вълни 7 – 14 мкм.

 Инфрачервено фолио HEAT PLUS се прилага като подово отопление, стенно и таванно отопление и външни подстъпи за АПАРТАМЕНТИ, УЧИЛИЩА, ДЕТСКИ ГРАДИНИ, ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ, ОФИСИ, ЗАВЕДЕНИЯ, ВИЛИ, КЪЩИ, СКЛАДОВЕ, ОРАНЖЕРИИ, СПА ЦЕНТРОВЕ.

Heat plus – характеристика и свързване

Heat plus – приложение и структура

HEAT PLUS – структура

Техническа спецификация

Сравнителна отоплителна таблица

6 Replies to “HEAT PLUS 2 ТЕХНОЛОГИЯ НА БЪДЕЩЕТО”

 1. Здравейте! Бих искал да получа оферта за 2 стаи с квадратури 20 15кв.м. И приблизителна консумация на ток. Благодаря предварително!

  1. Здравейте, благодарим за проявения интерес! За да бъдем коректни с офертата, моля да ни кажете какво ще бъде финишното покритие на стаите – ламинат или плочки, тъй като цената и монтажа в двата случая се различават. Можете да се свържете с нас и на телефони : 0879 00 22 53; 08 777 20 777.

 2. Здравейте,
  Какви са възможностите за настилка над това подово? Само ламинат и плочки или и други материали?
  Благодаря предварително!
  И. М.

  1. Здравейте, инфрачервеното фолио за подово отопление може да се монтира под всякакви повърхности – ламинат, паркет, винил, мокет, балатум, плочки, бетон, мозайки и др. Дори може да се настила под тънък килим, ако не предстоят ремонтни дейности.

 3. Здравейте, подовите отопления за плочки/гранитогрес ги знам че са като мрежи или на кабели за да се получи сцепление. Тези инфрачервените фолиа може ли да се сложат под плочки – как става залепването.Трябва ли да се слага подложка под фолиото – питам защото имаме ограничение колко може да издигнем пода.

  1. Здравейте, подово отопление с инфрачервено фолио под плочки се монтира в следната последователност:
   На равен под се залепя изолационна подложка „депрон“- 3 мм до 5 мм, върху нея с лепило за депрон се залепя инфрачервеното фолио, което е не повече 0,7 мм. След като се свържат полосите от фолиото посредством запояване, кабелите се извеждат към стената, в която предварително трябва да има заложени – празна гофра за кабелите и празна конзолка( с изведени – фаза и нула), в която се вгражда терморегулаторът.
   Върху инфрачервеното фолио майсторът полагащ плочки/гранитогрес трябва да направи тънка шпакловка с мрежа, след което може да залепи плочките.
   Оставаме на разположение за последващи въпроси:
   0879 00 22 53 ; 08 777 20 777

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *