ПРОМОЦИИ

Инфрачервеното отоплително килимче се поставя в хола под килима или в трапезарията под масата, т.е. местата където прекарваме по-дълго време. В комплекта влизат: Инфрачервено фолио-3 кв.м., Изолационна подложка и Терморегулатор. Употреба: полага се изолационната подложка от 2 полоси с ширина 1 м и дължина 1,5 м една до друга и леко се прикрепват за пода с тиксо. Получава се площ от 2,0 м х 1,5 м. След това се поставя Инфрачервеното фолио (което е готово за употреба) върху подложката и застиламе килима върху Инфрачервеното фолио. Включваме щепсела в мрежата и взимаме терморегулатора. Натискаме копчето за включване и той светва. С бутон “Стрелка нагоре” или “Стрелка надолу” задаваме температурата, която искаме (пр.33 градуса) и той започва да я поддържа с включване и изключване. Прибираме се от работа и сядаме в трапезарията, за да вечеряме. Пускаме чрез терморегулатора и задаваме температура от 33 до 37 градуса. След минута усещаме топлината и се чувстваме комфортно – затоплят се краката, после тялото и докато вечеряме ние сме в неповторим комфорт. След като решим да се преместим в хола, за да си почиваме и гледаме ТВ, изключваме трапезарията и включваме килимчето в хола. Така, докато си почиваме и говорим с любимите хора, ние всичките ще сме на топло и комфортно. Като решите да си лягате -го изключвате.

Инфрачервеното килимче за отопление е за помещения, където основното отопление не може да Ви стопли краката. За това е необходим допълнителен температурен комфорт. Има моменти, когато времето не е за основно отопление, но пък е за Инфрачервеното отоплително килимче. Консумацията е изключително ниска – този топлинен комфорт се осъществява с разход от 100 Вата/час (колкото една ел. крушка). Това е чудесен подарък за Вас, Ваши близки, възрастни хора, които редовно страдат от студени крака, или пък да го сложите в детската и децата ви да играят на топло.

ЕРГОНОМИЧЕН ОТОПЛИТЕЛ

ПРИЛОЖЕНИЕ: Поставя се под бюрото на работното място или място където ще прекарате повече време.

НАЧИН на УПОТРЕБА: Когато седнете на работното място включвате в мрежата Ергономичния отоплител и след 10 минути той достига работна температура вследствие на вградения елемент от инфрачервено фолио. Така през целия ден краката Ви ще са ви на топло и комфортно място върху него. Когато приключите го изключвате от мрежата.

Формата и начина му на работа позволяват краката Ви да са максимално добре физически разположени и да се въздействат благоприятно от Инфрачервените вълни.

Един чудесен продукт на много добра цена. Захранване: 220В Консумация: 30 Вата/час